Haarmasker voor vet haar

Haarmasker voor vrouwen met vet haar. Het voorkomt dat je vet haar krijgt en geeft je haar een vitamine boostHeb jij ook last van vet haar? Maak je geen zorgen, veel vrouwen hebben last van vet haar. Je krijgt vet haar doordat je huid talg aanmaakt. Talg zorgt voor bescherming van je huid en tegen uitdroging en infectie. Maar het aanmaken van teveel talg kan leiden tot vet haar. Andere oorzaken van vet haar kunnen bijvoorbeeld zijn; het dragen van een muts of een bezoekje aan de sauna.

Er zijn verschillende shampoos en conditioners in de winkel die vet haar proberen te voorkomen. Maar om extra tegen vet haar in te gaan is het aan te raden om een haarmasker gebruiken. Hieronder staat een recept voor een haarmasker dat ervoor zal zorgen dat je minder last krijgt van vet haar en het geeft je haar een vitamine boost.

De benodigdheden

Voor dit haarmasker heb je de volgende ingrediënten nodig:
• 50 gram yoghurt
• 1 ei


Hoe ga je te werk

Dit haarmasker gebruik je nadat het haar is gewassen. Als je dit hebt gedaan begin je met het kloppen van het ei. Daarna voeg je de yoghurt erbij. Vervolgens roer je het goed door elkaar zodat er een egaal masker zal ontstaan.

Verdeel het haarmasker nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het maskertje ongeveer dertig minuten intrekken en spoel het masker daarna weer uit met warm water.

Is jouw vet haar door dit haarmasker verminderd? Laat ons horen wat je ervan vond. Dat kan door een reactie hier beneden achter te laten.