Haarmasker tegen haaruitval

Voorkom haaruitval met dit haarmasker tegen haaruitvalHet hebben van haaruitval is voor iedere vrouw een nachtmerrie. De meest voorkomende reden van haaruitval is het hebben een te kort aan vitamine. Echter zijn er ook uitzonderingen zoals haaruitval tijdens de zwangerschap.

Bij de drogisterij zijn er veel producten te vinden die haaruitval tegen gaan. Onze voorkeur gaat echter uit naar een natuurlijk haarmasker. Dit omdat hier meer vitamine inzitten en minder schadelijke stoffen.

Hieronder staat een natuurlijk recept voor een haarmasker dat het uitvallen van haar tegen gaat. Het geeft je haar een enorme vitamine boost. Als je resultaat wilt zien wordt er aangeraden om het haarmasker wekelijks te gebruiken.

De benodigdheden

Voor het haarmasker tegen haaruitval hebben we de volgende ingrediënten nodig:

  • Yoghurt
  • Ei
  • OlijfolieHoe ga je te werk

Pak een middelmaat kommetje en tik één ei kapot. Doe er vervolgens zes eetlepels yoghurt bij. Zorg ervoor dat je 100 procent yoghurt gebruikt dus niet met een smaakje, kleur of fruit. Als laatste doe je er nog drie eetlepels olijfolie bij.

Als je dit hebt gedaan meng je alle ingrediënten goed door elkaar  zodat er een egaal masker zal ontstaan. Breng het haarmasker vervolgens aan op je haar en wikkel je haar in een douchemuts of een handdoek.

Laat het haarmasker nu tien tot vijftien minuten zitten en was het daarna uit met warm water. Doe vervolgens je gewoonlijke routine en was je haar met je shampoo en conditioner.

Heb jij dit haarmasker geprobeerd? Laat ons horen wat je ervan vond, door een reactie hier beneden achter te laten.