Haarmasker voor geverfd haar

Haarmasker Geverfd HaarHet verven van je kapsel kan de conditie van je haar flink schade aandoen. Dit komt door de stoffen die in het product zitten. Je haar raakt beschadigt en je zal snel last hebben van gespleten haarpunten. Het goed verzorgen van geverfd haar is daarom ook zeer belangrijk.

In de drogisterij hebben ze veel producten om je haar gezond te maken. Voor geverfd haar wordt vaak aangeraden om een zo’n natuurlijk mogelijk product te gebruiken. Producten in de winkels maken vaak gebruik van verschillende soorten stoffen die niet altijd goed zijn voor je haar. Hieronder staat een recept voor een haarmasker dat ervoor zal zorgen dat je geverfd haar gezonder wordt en het verminderd de gespleten haarpunten.

De benodigdheden

Voor dit haarmasker heb je de volgende ingrediënten nodig:
• een kwart komkommer
• een ei
• een eetlepel olijfolie


Hoe ga je te werk

We beginnen als eerste met het klein snijden van de komkommer. Vervolgens stop je de stukjes komkommer in de blender en voeg je daarbij het ei en de olijfolie. Als je dit hebt gedaan zet je de blender op het hoogste niveau en blend je tot dat er een egaal papje ontstaat.

Verdeel het masker nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het masker ongeveer dertig minuten intrekken en spoel het haarmasker daarna weer uit.

Heb jij dit haarmasker geprobeerd? Laat ons horen wat je ervan vond, door een reactie hier beneden achter te laten.