Haarmasker voor futloos haar

HaarmaskerJe hebt wel eens van die dagen dat je opstaat en je haar geen volume of energie heeft. Het haar hangt slap naar beneden en het is niet in model te krijgen. Sommige vrouwen hebben hier soms last van maar voor veel vrouwen is futloos haar een dagelijks probleem.

Er zijn veel producten op de markt om futloos haar te voorkomen. Veel vrouwen hebben deze producten ook geprobeerd maar het werkt niet altijd. Dit is zonde van het geld en dat terwijl je zelf een goedwerkend haarmasker kan maken. Hieronder staat een recept voor een haarmasker dat ervoor zal zorgen dat je haar meer volume krijgt en het zwaarder zal aanvoelen.

De benodigdheden

Voor dit haarmasker heb je de volgende benodigdheden nodig:
• één ei
• drie eetlepels mayonaise
• één halve eetlepel olijfolie


Hoe ga je te werk

We beginnen als eerste met het kloppen van het ei. Als je dit hebt gedaan voeg je de mayonaise en olijfolie toe aan het eimengsel. Vervolgens roer je het mengsel goed door, hierdoor zal er een egaal masker ontstaan.

Verdeel het masker nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het masker ongeveer dertig minuten intrekken en was daarna je haar zorgvuldig uit met lauwwarm water.

Heb jij dit haarmasker geprobeerd? Laat ons horen wat je ervan vond, door een reactie hier beneden achter te laten.