Haarmasker voor droog haar

Haarmasker Droog HaarHet hebben van droog haar kan een serieus probleem vorm. De oorzaak van droog haar is dat het haar niet genoeg vocht heeft. Dit kan door veel dingen komen zoals zonnestralen, haarverf, chloorwater etc. Als je last hebt van droog haar krijg snel last van kroezelig-  en breekbaar haar.

Er zijn veel producten die droog haar voorkomen. Echter werken niet altijd alle producten en dit terwijl je zelf ook een haarmasker kan maken. Hieronder staat een recept voor een haarmasker dat ervoor zal zorgen dat je haar meer volume krijgt, extra vocht en het verminderd de kans op breekbaar haar.

De benodigdheden

Voor dit haarmasker heb je de volgende ingrediënt nodig:
• één a twee overrijpe avocado’s


Hoe ga je te werk

Dit is één van de makkelijkste recepten voor een haarmasker. Het enige wat we nodig hebben is één a twee overrijpe avocado’s. Het ligt maar net aan de lengte van je haar hoeveel we nodig hebben. Prak de avocado’s net zolang tot dat er een sausje ontstaat.

Verdeel het sausje nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het maskertje ongeveer dertig minuten zitten en was het haarmasker daarna weer uit.

Heb jij dit haarmasker geprobeerd? Laat ons horen wat je ervan vond, dit kan door een reactie hier beneden achter te laten.