Haarmasker voor breekbaar haar

Haarmasker breekbaar haarÉén van de ergste dingen wat een vrouw kan overkomen is haar dat afbreekt. Het hebben van breekbaar haar kan door verschillende dingen komen. Zo kan het komen doordat je het haar te vaak stijlt of krult. Maar het kan ook komen doordat je een tekort hebt aan bepaalde voedingsstoffen.

Er zijn veel producten die breekbaar haar proberen te voorkomen. Helaas werken niet altijd alle producten. We raden je aan om zelf eens een haarmasker te maken, deze werken vaak een stuk effectiever omdat er geen andere stoffen bij zitten, maar echt ‘puur natuur’ zijn. Hieronder staat een recept voor een haarmasker dat ervoor zal zorgen dat je haar meer voedingstoffen binnenkrijgt en het verminderd het afbreken van je haar.

De benodigdheden

Voor dit haarmasker heb je de volgende ingrediënt nodig:
• één banaan
• één eetlepel olijfolie


Hoe ga je te werk

Als eerste gaan we de banaan prakken tot het een egaal mengsel is. Als je dit hebt gedaan voeg je de olijfolie bij het mengsel en vervolgens meng je het tot dat het één geheel is.

Verdeel het haarmasker nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het maskertje ongeveer dertig minuten zitten en was het daarna weer uit.

Heb jij dit haarmasker geprobeerd? Laat ons horen wat je ervan vond, door een reactie hier beneden achter te laten.