Haarmasker voor beschadigd haar

Haarmasker beschadigd haarAls je last hebt van beschadigd haar voelt je haar bij aanraking droog en broos en is het ruw van structuur. Een goede behandeling van je haar kan de schade beperken. Het is daarom ook aan te raden om wekelijks een haarmaskertje te gebruiken.

Er zijn veel producten op de markt die beschadigd haar proberen te voorkomen. Dit werkt niet altijd. Dit komt doordat er in veel producten chemische stoffen zitten die niet altijd goed zijn voor je haar. Als je last hebt van beschadigd haar is het aan te raden om een haarmasker te gebruiken met ‘natuurlijke’ producten. Hieronder staat een recept voor een haarmasker dat ervoor zal zorgen dat je beschadigd haar gezonder wordt en het zorgt ervoor dat beschadigd haar wordt verminderd.

De benodigdheden

Voor dit haarmasker heb je de volgende ingrediënt nodig:
• Een flinke scheut olijfolie


Hoe ga je te werk

De hoeveelheid olijfolie scheelt per lengte van het haar. Maak zelf een inschatting hoeveel jouw haar ongeveer nodig heeft. Vervolgens warm je de olijfolie op tot een aangename tempratuur. Let hierbij wel op dat het niet te warm wordt. Dit kan pijn doen en is daarnaast erg slecht voor je haar.

Verdeel het haarmasker nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het maskertje ongeveer dertig minuten intrekken en spoel het masker daarna weer uit.

Heb jij dit haarmasker geprobeerd? Laat ons horen wat je ervan vond, door een reactie hier beneden achter te laten.